Orselle
 

Orselle Wijma (1988) is in 2013 afgestudeerd aan de Academie voor Beeldende Vorming, Amsterdamse Hogeschool voor de kunsten. Ze is kunstdocent en werkt met verschillende materialen waaronder textiel en papier. Daarnaast heeft ze 5 jaar ervaring als museumdocent bij het Tropenmuseum. Ze woont met haar vriend Henk in Haarlem. 

 

"Tijdens de lessen gaan we op ontdekkingsreis met verschillende materialen en technieken. We gaan tekenen en schilderen, maar ook experimenteren met textiel, papier maché en collage.

Het verkennen van de fantasiewereld van het kind staat centraal. Daarom zullen we ook regelmatig oefenen in het kijken naar kunst vanuit je verwondering. Wat zie je? Wat denk je? Wat vraag je je af? Op die manier valt er steeds weer iets nieuws te ontdekken.

Binnen de lessen is er ruimte voor het unieke proces van elk kind.

 

Aan het begin van de lessenreeks krijgt elk kind een eigen dummy (schetsboek). Dit wordt hun persoonlijke kunstenaarsdagboek. Hierin kunnen ze tijdens de les hun ideeën uitwerken, inspiratiemateriaal verzamelen, verder oefenen met tekenen en schilderen, collages maken,
alles mag!"

 

Orselle geeft les op donderdagmiddag.

15.15 - 16.30 (leeftijd: 5 t/m 9 jaar)
140 euro voor 10 lessen

17.00 tot 18.30 (leeftijd: vanaf 10 jaar)
165 euro voor 10 lessen

Bij het lesgeld zijn inbegrepen:

Kunstenaarsmaterialen, voor ieder kind een eigen dummy, limonade en iets lekkers.

In de schoolvakanties zijn er geen lessen.

lees hier de voorwaarden