top of page
DKAportret-Daan03.jpg

Daan


Daan (1979) is werkzaam als filmcomponist en songwriter. Hij maakte twee albums met Nederlandstalige liedjes ‘Fakkels van Suiker’ (2008) en ‘Frederic & de katoenvelden’ (2013) en tourde jarenlang met zijn band door het land.

Na zijn studie aan het Conservatorium van Amsterdam richtte hij zich meer op het componeren voor theater, film en documentaires. Hij maakte o.a. de muziek voor de NPO documentaires ‘De schrijver, de moordenaar & zijn vrouw’ en ‘Olympische Weduwe’ van Twan Huys en de speelfilms ‘Little Amsterdam’ en ‘Vaders & zonen’ van Jörgen Scholtens.

Als pianist studeerde hij jarenlang de klassieke pianotechniek en pedagogiek bij Monique Copper. Daarnaast volgde hij tijdens zijn studie Jazz harmonie en improvisatie bij Berend van den Berg.  

Al ruim 10 jaar geeft Daan met veel plezier pianoles aan kinderen en volwassenen. Hij maakt gebruik van een degelijke methode, die hij aanvult met bestaande liedjes, eigen stukken, improvisatie oefeningen en soms zelfs kleine componeer opdrachten. De lessen staan in het teken van enthousiasme en liefde voor muziek in al zijn vormen en de piano als het ultieme instrument om deze wereld te leren kennen.

Daan woont sinds 2 jaar met zijn vriendin Kiki en hun twee zoontjes Jacob (8) en Emile (6) in Haarlem, waar hij zelf ook opgroeide.

 


Privélessen voor volwassenen en kinderen

Vrijdagavond
Zaterdagmiddag

25,- per les van 30 minuten (Maandelijks gefactureerd)

Daan Hofman
0641766368
daanhof@gmail.com
www.daanhofman.com

lees hier de voorwaarden

 

 

bottom of page